Yritys

Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa.

Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin tukemisessa – Tarjoamme helppokäyttöisiä sekä hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen osaamiseemme perustuen. Tuotteemme sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista. Tunnetuimmat tuotemerkkimme Suomessa ovat Blistex, Bliw, Erittäin Hieno Suomalainen shampoo, Jordan, L300, Möller, Nutrilett, Salvequick, Savett ja WC-kukka.

Orkla Care Oy muodostettiin kun Orkla Health Oy ja Cederroth Oy yhdistyvät. Olemme osa norjalaista Orkla-konsernia.

Orkla-konserni: 

Orkla on johtava Pohjoismaissa, Baltiassa sekä osissa Keski-Eurooppaa ja Intiaa toimiva kuluttajatuotteiden ja palvelukonseptien merkkitavarayritys, jolla on tuotteita niin päivittäisvarakauppaan, suurtalouskeittiöihin kuin leipomoille. Orkla on Oslon pörssiin listattu yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Oslossa. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli noin 33 miljardia Norjan kruunua ja työntekijöitä yrityksellä oli 14 670. Lue lisää Orkla-konsernin nettisivuilta.