P20 Aurinkosuoja

P20 Aurinkosuoja on tinkimätön valinta aurinkoon 

Auringossa on ihanaa viettää aikaa! Aurinko rentouttaa mieltä ja voi myös helliä sinua, jos vaan muistat valitse itsellesi luotettavan suojan aurinkoon.

Tanskalainen Claus Riemann kehitti P20 aurinkorasvan parhaalle ystävälleen, jonka piti lähteä paahtavaan auringonpaisteeseen Afrikkaan. P20 on jo vuosikymmenien ajan suojannut perheitä auringon vaikutuksilta.

P20-aurinkosuoja on koostumukseltaan ainutlaatuinen, sillä sen UVA- ja UVB-suodattimet ovat erittäin valonkestäviä. Ne antavat laajaspektrisen UV-suojan jopa 10 tunniksi. P20 tarjoaa UVB-suojan lisäksi erittäin korkean UVA-suojan, joka turvaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta, kuten pigmenttiläiskiltä tai ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä. P20:n UVA-suoja ylittää EU:n suositukset, joten se on luokiteltu korkeimman 5 tähden arvoiseksi*.

Luotettava aurinkorasva tuovat myös mielenrauhaa rannalla tai uima-altaan äärellä. Tuotetta ei tarvitse lisätä uinnin jälkeen, mikäli ihoa ei ole hangattu voimakkaasti pyyhkeellä tai iho ei ole hikoillut paljon. P20 on luokiteltu korkeimpaan mahdolliseen luokkaan eli se on erittäin vedenkestävä aurinkovoide. P20 aurinkorasvaa tarvitsee lisätä vasta 4 x 20 minuutin uinnin jälkeen.

P20-tuotteiden ainutlaatuinen koostumus on läpikuultava ja kevyt. Se imeytyy ihoon nopeasti, jälkiä jättämättä ja tahmaamatta. P20-tuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Tuotteet ovat turvallisia myös lapsille ja raskaana oleville.

P20 aurinkosuojia on saatavana sprayna (pumppusuihkeena) suojakertoimilla 15, 30 ja 50, kaikista suunnista suihkuttavana continuous sprayna (aerosolisuihkeena) suojakertoimilla 20, 30 ja 50  sekä lotionina suojakertoimella 20. Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustettujen päivittäistavarakauppojen ja tavaratalojen kosmetiikkaosastoilta ja apteekeista kautta maan. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

 Näin otat hyvät aurinkotavat käyttöön

Ulkona on ihana viettää aikaa ja ulkoilma tekee hyvää kehollesi ja mielellesi, kunhan muistat suojata itsesi hyvin auringolta. Aurinkovoiteen levittämisen lisäksi kannattaa huomioida seuraavat asiat:

  1. Pysy pois auringosta kello 11–15, koska silloin auringonsäteily on voimakkainta.
  2. Levitä aurinkorasvaa runsaasti ja tasaisesti 15 minuuttia ennen auringolle altistumista. Aikuinen tarvitsee 30-40 ml aurinkovoidetta koko vartalon suojaamiseen.
  3. Tiedosta auringon voimakkuus. Älä ylitä ihotyyppisi sietämää auringossa oleskelun aikaa.
  4. Suojaa itsesi hyvin aurinkolaseilla ja vaatteilla (T-paita, hattu jne.).
  5. Älä altista vauvoja ja pikkulapsia auringonpaisteelle.
  6. Pysy pois auringonpaisteesta, jos olet jo palanut. Älä levitä P20:a rikkonaiselle tai auringon polttamalle iholle.

*  SPF50 tuotteen UVA-suoja on luokiteltu 4/5 tähden arvoiseksi.