Kestävä kalastus ja omega-3-rasvahapot

 

Möller omega-3 -valmisteet ovat tae laadusta

Möllerille on myönnetty uusi, vain kalaöljyvalmisteita varten kehitetty DNV GL -sertifikaatti (ent. Det Norske Veritas). Sertifikaatin ovat kehittäneet yhteistyössä Orkla Care*, joka omistaa Möller-brändin sekä DNV GL. Sertifikaatti on tarjolla myös muille alan toimijoille mikäli heidän tuotteensa täyttävät vaaditut standardit. Ensimmäinen sertifioitu tuote on Möller Tupla.

Sertifikaatti osoittaa, että tuotteissa käytetyn kalaöljyn laatu on erittäin korkea. Kalaöljyn täytyy sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja sekä sen vaikuttavia aineita EPA:a ja DHA:ta ja sen täytyy olla ympäristöjäämistä puhdistettua. Sertifiointiprosessi kattaa laatuketjun aina valmistuksesta, kapselointiin ja pakkaamiseen asti. DNV GL on auditoinut myös tehtaat ja niiden laatujärjestelmät varmistaakseen standardien täyttymisen.

Möller Kalanmaksaöljyllä puolestaan on ympäristöjärjestö Friend of the Sean sertifikaatti, joka osoittaa, että noudatamme kestävän kalastuksen ja vastuullisen valmistusprosessin vaatimuksia. Friend of the Sea on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen sekä merellisten tuotteiden tuotannon ja myynnin edistäminen kestävän kehityksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa meren ja luonnon monimuotoisuuden huomioimista koko arvoketjun läpi.

Lue lisää Möllerin nettisivuilta: http://www.moller.fi/moller/usein-kysyttya/